{{{{{{{{{ Promosi Hebat! }}}}}}}}}}

Jom Buat Duit Dengan Churp2
Jom Buat Duit Dengan Churp2!
Anda BERRY yang mana?
Contest Siapa Paling Comel
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Rakyat Malaysia Hebat Ber-FB!
Tukar iPad kepada iPhone!
Seksi betul..
Seksi betul..
Hanya Komen di FB Untuk Menang!
Kalau Rasa Hebat Tengok Neh..!
Submit Blog Pon Boleh Menang RM 5000!
Kan best kalau dapat bilik tidur camneh.
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!

Sunday, 15 May 2011

Illusi: Cuba Teka Arah Tingkap Ni

Sunday, 15 May 2011

Cuba korang teka ke mana arah tingkap ni menghadap? Kiri atau kanan?


Isu Kristian agama rasmi : Ibrahim Ali : 'Kalau nak perang salib boleh'

“Kalau nak perang salib boleh. Kalau kata keamanan yang kita ada tak memadai dan kemahuan tak mencukupi, kita akan sambut…Jangan ingat orang Melayu Islam diam kerana takut. “Sebelum pengikut tewas di medan peperangan, ketua (PERKASA) dulu akan mati di hadapan bergelimpangan dengan darah,” katanya disambut tepukan kira-kira 150 hadirin. 


“Ini satu cabaran ke arah kedaulatan umat Islam yang majoriti Negara ini…Mula dengan bangsa berjangkit dengan agama. Bila bangkit soal agama ertinya soal jihad,” tegas Ibrahim.

Ahli parlimen Pasir Mas itu mendakwa kumpulan minoriti berani mencabar ketuanan Melayu dan Muslim kerana mereka digalakkan oleh ketua umum PKR Datuk Anwar Ibrahim untuk menarik undi mereka.

“Ramai orang Kristian di Malaysia orang Cina. Orang Kristian (di dunia) ramai di Amerika Syarikat. Tali barut Amerika Syarikat di Malaysia Anwar Ibrahim. Kita nampak, dah masuk saf-safnya,” katanya.
 Baca ulasan selanjutnya kat sini >> amenoworld


Uji Kekuatan Password AndaPassword facebook? Password email? Password maybank? Rasanya di dunia internet neh password + pengguna internet = sesuatu yang tidak dapat dipisahkan lagi. Password yang kuat akan mencegah para2 hacker mengodam privacy kita. Especially password2 akaun bank online kita. Kebiasaan hacker yang mempunyai sasaran untuk mengodam ada beberapa sebab ;


Terkini ! Ulama besar Syria Sheikh Dr Wahbah pertahan dan berdoa untuk Anwar Ibrahim


Selepas Sheikh Yusof Qardawi, kini Sheikh Wahbah pertahan Anwar Ibrahim dengan tegas !

Tolak FITNAH LIWAT dan Video Seks ke atas Anwar Ibrahim
SHAH ALAM, 15 MEI : Ahli jawatankuasa Majlis Fatwa Antarabangsa, Syeikh Dr Wahbah Az-Zuhaili menegaskan Datuk Seri Anwar Ibrahim, yang kini berdepan dengan kes rakaman video fitnah seksnya, “sangat wajar mengadu terus ke hadrat Allah S.W.T.”


“Saya kenal Anwar Ibrahim begitu lama, beliau seorang yang baik dan bersih. Sangat wajar beliau mengadu terus ke hadrat Allah s.w.t dari menyibukkan diri dengan isu-isu politik yang remeh-temeh ini,” kata beliau pada program anjuran bersama Persatuan Ulama Malaysia, Angkatan Belia Islam Malaysia dan Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, semalam.


Semalam, Mursyidul Am PAS, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat menyifatkan mereka yang mengaitkan Anwar, Ketua Umum Pakatan Rakyat, dengan video seks, yang dikatakan mirip pemimpin pembangkang itu, tidak akan masuk syurga.Ghadafi Muncul Di TV: Aku Di Tempat Di Mana Kau Tak Dapat Membunuhku


Tripoli - Televisyen Nasional Libya menyiarkan rakaman suara Ghadafi pada hari Jum'at yang mengejek NATO sebagai "pasukan perang salib yang kecundang". Ghadafi juga menambahkan bahawa dirinya ada di tempat yang mereka tidak akan dapat kesan. 

"Aku katakan pada para tentera perang salib yang kecundang itu (NATO) bahawa aku tinggal di tempat yang tak akan boleh mereka kesan dan mereka tidak akan dapat membunuh aku." Demikian perkataan Ghadafi yang dirakam. Seperti yang disiarkan oleh Reuters, Sabtu 14/05/2011.Lagi Artikel Menarik