{{{{{{{{{ Promosi Hebat! }}}}}}}}}}

Jom Buat Duit Dengan Churp2
Jom Buat Duit Dengan Churp2!
Anda BERRY yang mana?
Contest Siapa Paling Comel
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Rakyat Malaysia Hebat Ber-FB!
Tukar iPad kepada iPhone!
Seksi betul..
Seksi betul..
Hanya Komen di FB Untuk Menang!
Kalau Rasa Hebat Tengok Neh..!
Submit Blog Pon Boleh Menang RM 5000!
Kan best kalau dapat bilik tidur camneh.
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!

Wednesday, 27 April 2011

Friendster Belum Mahu Menyerah Kepada Facebook

Wednesday, 27 April 2011
Menurut dari sumber yang aku baca, rangkaian sosial Friendster dikhabarkan akan dinaiktaraf untuk menyaingi rangkain sosial yang lain seperti Facebook. Oleh itu, mereka akan memadam semua gambar, maklumat, video dan komen bermula 31 Mei 2011.

Namun, Friendster akan menyediakan satu applikasi bagi pengguna mereka memuat-turun gambar, komen dan segala maklumat mereka di Friendster [BACA DI SINI]. Friendster merupakan sebuah rangkain sosial yang popular sejak 3 tahun lepas sebelum diambil alih oleh MySpace dan terbaru Facebook.

Jadi, bagi pengguna-pengguna Friendster yang masih aktif bolehla mem'back-up' segala maklumat-maklumat mereka sekarang. Friendster baru itu dikatakan akan mempunyai fungsi yang tidak terdapat di rangkaian sosial yang lain. Namun, Friendster tidak akan memadam akaun yang telah didaftar. Pengguna boleh login seperti biasa dengan menggunakan e-mail dan password mereka.

Bersedialah dengan kemunculan Friendster versi Beta yang baru nanti! Adakah Friendster akan kembali menyaingi Facebook? Kita tunggu dan lihat.


Emma Watson Menafikan Yang Beliau Dibuli Di Brown Universiti

Bintang filem Harry Potter, Emma Watson tidak akan menyambung lagi pengajiannya di Brown University bukan kerana dibuli seperti yang didakwa sesetengah pihak.

Sebaliknya, beliau yang melakonkan watak Hermoine Granger dalam filem Harry Potter itu akan dipindahkan ke university yang lain untuk menyambung pelajaran dalam bidang yang berlainan. Ini kerana, bidang itu tidak disediakan oleh institusi pengajian yang terletak di Rhode Island itu. Tetapi, tidak dimaklumkan lagi universiti mana yang beliau akan pilih untuk menyambung pelajarannya.

Pada Mac yang lepas, beliau mengumumkan akan menumpukan sepenuh masanya untuk pengambaran terakhir filem Harry Potter itu dan kerja-kerja lakonan yang lain.

Tetapi berdasarkan laporan minggu lepas, beliau bertindak untuk keluar dari universiti itu disebabkan ada berita-berita yang mengatakan bahawa beliau telah dibuli oleh pelajar-pelajar di disitu. Tetapi, pembantunya Vanessa Davies telah menafikannya dan mendakwa berita-berita itu semua tidak berlandaskan kepada kebenaran.

Ura-ura mengatakan bahawa beliau berasa tertekan disebabkan rakan sekelasnya dan pelajar-pelajar di Brown Universiti itu yang sering mengejeknya "Ten points for Gryffindor!" apabila beliau menjawab soalan di dalam kelas.

Namun, Davies menjelaskan bahawa Emma sebenarnya sangat menikmati setiap masanya sepanjang berada  di universiti tersebut dan mempunyai ramai rakan-rakan di sana.

Emma yang akan menempuhi sesi pengambaran terakhirnya dalam filem "Harry potter and the Deathly Hallows--Part 2" musim panas ini juga dikhabarkan akan membintangi filem baru terbitan Summit Entertainment "The Perks of Being a Wallflower".

Wajah terbaru Emma Watson


Lagi Artikel Menarik