{{{{{{{{{ Promosi Hebat! }}}}}}}}}}

Jom Buat Duit Dengan Churp2
Jom Buat Duit Dengan Churp2!
Anda BERRY yang mana?
Contest Siapa Paling Comel
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Rakyat Malaysia Hebat Ber-FB!
Tukar iPad kepada iPhone!
Seksi betul..
Seksi betul..
Hanya Komen di FB Untuk Menang!
Kalau Rasa Hebat Tengok Neh..!
Submit Blog Pon Boleh Menang RM 5000!
Kan best kalau dapat bilik tidur camneh.
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!

Saturday, 7 May 2011

Apa Itu DotA?

Saturday, 7 May 2011

DotA (Defense of the Ancient) adalah sebuah game strategi yang terbahagi kepada dua kumpulan iaitu Sentinal dan Scourge. Kumpulan ni akan berentap akan satu sama lain dimana kubu kumpulan Sentinal terletak di bahagian barat daya peta tersebut, manakala kubu kumpulan Scourge terletak di Timur Laut peta tersebut.


DotA Itu Berkait Dengan Cinta


DotA pon berkait dengan cinta beb! Lu jangan ingat orang yang men DotA dan hero-hero dalam DotA ni semua brutal-brutal. Gaming, gaming jugak.. Tapi dalam hati ada taman bunga ooo..macam aku.. keh keh keh


Antara Matrikulasi,IPTA Dan Tingkatan 6.Mana Yang Paling Sesuai?


Assalamualaikum...


Susahnya pelajar untuk membuat keputusan apabila mendapat 3 tempat ini sekali gus. Bagaimana kita hendak membantu mereka memilih sendiri haluan yang tepat ? Minat, kemampuan kewangan, jurusan pilihan akan membantu pemilihan pelajar.


Tingkatan 6, peluang untuk menjejakkan kaki ke u lebih banyak terbuka kerana dasar kerajaan yang memberi peluang kepada pelajar STPM. Cuma pelajar perlu benar-benar menumpukan perhatian kepada pelajaran disebabkan banyak sukatan yang perlu dibuat persediaan. Walaupun bunyinya ada 4 mata pelajaran tapi setiap mata pelajaran ada 2 atau 3 kertas. Dalam setiap kertas pula ada banyak bahagian dan setiap bahagian ada banyak topik.
Mengapa Piring 'Astro' Menghadap Kiblat?

Kaabah bukan sekadar kiblat tetapi juga sebagai pusat tumpuan manusia dalam urusan dunia atau kehidupan. Contoh yang paling mudah sekali, tentu anda ada stesen televisyen berbayar iaitu Astro. Pastinya setiap Astro ada 'piring para bola' untuk menerima maklumat yang dipancarkan dari satelit. Untuk mendapatkan siaran yang jelas, piring itu akan dihalakan ke arah Kiblat atau Kaabah. Kalau tidak percaya cuba tengok balik piring Astro di bumbung anda menghadap ke mana?


KENAPA BEGITU? Mudah saja jawapannya Mekah adalah pusat bumi. Sama ada percaya atau tidak jawapannya mudah ditemui semasa kali pertama Neil Armstrong menjejakkan kaki ke bulan pada 20 Julai 1969. Di dalam satu temu bual di stesen TV Al Majid, Arab Saudi, Dr. Abd Al-Baset Al-Sayyed dari pusat Penyelidikan Kebangsaan Mesir mengulas, angkawasan pertama itu telah membuktikan, Mekah adalah pusat bumi.Isteri Saman Suami RM37 Juta Kerana Gagal Main Peranan di Katil

Sekadar hiasan. Tidak ada kena-mengena dengan gambar ini!

Seorang lelaki di Dubai disaman oleh isterinya sebanyak 45 juta dirhams (RM37 juta) kerana gagal menunaikan tanggungjawabnya sebagai suami sehingga menyebabkan isterinya itu mengalami tekanan mental.


Isteri lelaki itu memberitahu mahkamah bahawa suaminya enggan "bersama" dengannya empat bulan pertama perkahwinan sebelum dia mengetahui suaminya itu sebenarnya mengalami masalah mati pucuk lapor Gulf News.[PANAS!] Kristian akan jadi Agama Rasmi Malaysia?

PAPARAN muka depan akhbar Utusan Malaysia hari ini terpampang tajuk besar "Kristian Agama Rasmi?". Jelas sekali tanpa berselindung, niat akhbar rasmi milik gerombolan songkok tinggi itu mahu mencetuskan perasaan benci rakyat beragama Islam di negara ini kepada orang-orang Kristian. Dengan berbekalkan artikel provokasi dari blog-blog jalanan gerombolan songkok tinggi, Utusan kini jadi medium menanam kebencian dan memecah belahkan rakyat Malaysia.


Seperti yang pernah didedahkan di MiLo SuaM sebelum ini, taktik terbaru Najib Tun Razak pada Pilihanraya Umum kali adalah dengan mendapatkan "undi solid" 70% kaum Melayu melihatkan rekod PRK dan PRN Sarawak sebelum ini, kaum Cina sudah tidak mahu lagi mengundi Barisan Nasional. Maka isu kaum dan isu agama akan digunakan.


[PANAS!] Siti Nurhaliza Kena Perli Pasal Tudung

Baru-baru neh siti nurhaliza uploaded gambar terbaru dia ketika bercuti di luar negara. Gambar yang dimaksudkan ialah di bawah ini ;Selepas tue siti nurhaliza di perli di twitter nya .. lihat bawah ;
Saman Doktor Kerana TIdak Dapat Menutup Mata

Seorang wanita yang mendakwa tidak boleh menutup matanya bahkan ketika dia tidur akan menyaman seorang doktor bedah plastik.

Marilyn Leisz, dari New Jersey, berkata ia bertemu Dr Paul Parker untuk menjalankan prosedur untuk memperbaiki benjolan di kelopak matanya kerana melakukan pembedahan kecil yang dilakukan oleh doktor lain.

Dia sekarang tidak dapat menutup matanya untuk berkelip ataupun tidur dan harus menggunakan ubat titik dan gel untuk memastikan matanya tidak rosak atau penglihatannya terganggu.


Pendakwa: Marilyn Leisz mendakwa operasi pembedahan plastik yang dilakukannya menyebabkan ia tidak lagi dapat memejamkan matanya.


Lagi Artikel Menarik