{{{{{{{{{ Promosi Hebat! }}}}}}}}}}

Jom Buat Duit Dengan Churp2
Jom Buat Duit Dengan Churp2!
Anda BERRY yang mana?
Contest Siapa Paling Comel
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Rakyat Malaysia Hebat Ber-FB!
Tukar iPad kepada iPhone!
Seksi betul..
Seksi betul..
Hanya Komen di FB Untuk Menang!
Kalau Rasa Hebat Tengok Neh..!
Submit Blog Pon Boleh Menang RM 5000!
Kan best kalau dapat bilik tidur camneh.
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!

Thursday, 12 May 2011

Facebook Fara Fauzana Di Hack!

Thursday, 12 May 2011
WOW.. betul kah fb fafau dihack? Baru2 neh fb hot.fm kena hack. Kecoh beb. Aku fikir mungkin ada kaitan kedatangan piem ke hotfm yang bikin aku bengkek. Sudah ku luah kan disini. Lihat bawah ;
Hehehhe.. bala bala.. apa nama? Thanks piem sebab datang ke hotfm. Seme atas jasa fafau. Hehehe.. sabarlah ye fafau. Nak buat macam mana.. kan best apa undang piem datang ke hotfm. Kena redha je lah. Fb leh bikin baru ma.. ce terai jemput bik mama pula.. heheheh..

Fafau terpapau..


Agenda Kristian Untuk Orang Melayu Malaysia

Adakah korang percaya bahawa ada gerakan dakwah terancang kristian khusus untuk orang melayu malaysia? Ia khusus untuk orang melayu. Ia khusus untuk orang melayu yang beragama islam. Ya. Melayu. Dan ya, untuk orang islam. Pendedahan ini mungkin mengejutkan. Mungkin juga tidak mengejutkan. Mungkin juga ada yang akan geram. Tapi aku nasihatkan simpan sahaja bahasa maki dan geram dalam jiwa. Dengan memaki hamun tidak akan menyelesai waima satu masalah sekalipun. Dengan mengetahui gerakan ini, kita sudah tentu boleh faham kenapa berlaku beberapa perkara di malaysia. Dengan mengetahui kewujudan gerakan ini, kita sudah tentu harus fikirkan alternatif yang boleh mengatasi perkara ini terus berleluasa.

Orang kristian boleh berkata apa sahaja. Tetapi suka atau tidak, islam ialah agama rasmi di malaysia. Redha atau tidak, ini adalah hakikat. Mereka kena terima. Oleh itu hanya ISLAM sahaja boleh didakwahkan secara terbuka. Mana2 agama selain dari islam tidak boleh diberikan peluang seumpama ini apatah lagi jika gerakan mereka menyasarkan orang melayu + islam itu sendiri. Jika mereka tidak TOUCH.. akidah orang islam mungkin sedikit sebanyak kita patut memahami kehendak mereka. Tetapi ia jadi sebaliknya apabila hasrat mereka memang menyasarkan kepada orang melayu + islam itu sendiri. Lihat printscreen di bawah. Focus pada beberapa perkara yang aku tandakan ;

KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN
[18SX] Awek Hot Paling Dicari

*Anda dinasihatkan melihat gambar ini melalui pancaindera lain selain mata
kerana dikhuatiri mengalami sesak nafas @ muntah2 & adalah diingatkan sebarang risiko
adalah atas tanggungan sendiri.
Jeng...jeng..jeng...
Bibir Paling Menawan


Ada lagi.....Kembar Artis Malaysia Dengan Artis Luar Negara

erikut adalah gambar beberapa artis Malaysia yang menyerupai wajah artis luar dari Malaysia. Tak tahu lah sama betul ke sama sipi² ke atau pun buat² sama. Sama-samalah kita komen ye.

catherinezetajoneszahnihp3 Kembar Artis Malaysia Dengan Artis Luar Negara
Zahnita Wilson dan Catherine Zeta Jones


sariyantikristinkreukthhj4 Kembar Artis Malaysia Dengan Artis Luar Negara
Sari Yanti Kisah Kaisara dan Kristin KreukOrang Pertama Bunuh Diri Di Menara Tertinggi Di Dunia, Burj KhalifaDUBAI - Seorang lelaki Asia telah membunuh diri dengan terjun dari menara tertinggi dunia, Burj Khalifa, di Dubai, UAE.

Lelaki yang tidak diketahui namanya itu melompat dari tingkat 147. Ia menjadi orang pertama yang membunuh diri di menara setinggi 160 tingkat yang baru selesai dibina pada tahun lalu itu.

Polis menerima laporan bunuh diri lelaki yang berusia 30-an itu, pada Selasa (10/5/2011) malam. "Saat ini siasatan sedang dilakukan," demikian menurut polis, seperti dilaporkan dalam akhbar UAE, National.

Berdasarkan maklumat yang baru diketahui, lelaki itu bekerja di salah satu perusahaan yang menyewa tempat di gedung setinggi 828 meter tersebut. Mayatnya ditemui di lantai tingkat 108.

pulakdahLagi Artikel Menarik