{{{{{{{{{ Promosi Hebat! }}}}}}}}}}

Jom Buat Duit Dengan Churp2
Jom Buat Duit Dengan Churp2!
Anda BERRY yang mana?
Contest Siapa Paling Comel
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Rakyat Malaysia Hebat Ber-FB!
Tukar iPad kepada iPhone!
Seksi betul..
Seksi betul..
Hanya Komen di FB Untuk Menang!
Kalau Rasa Hebat Tengok Neh..!
Submit Blog Pon Boleh Menang RM 5000!
Kan best kalau dapat bilik tidur camneh.
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!

Tuesday, 3 May 2011

Jom Tolak PAS!

Tuesday, 3 May 2011

Kenapa tak nak PAS memerintah Malaysia


Semua orang muda kebanyakannya benci pada politik sampai tidak mahu mengundi. Sedangkan wajib kita memilih pemimpin kita. Khalis tidak mahu memberi dalil naqli di sini. Sebab terlampau serius jadinya, Khalis memilih untuk memberi pendapat ikut nas akal tetapi dalam kawalan..Kalau ada silap dan salah sila tegur.


[GEMPAR!] Video Presiden Barack Obama Mengamuk
Video yang aku kongsikan ini bukan hanya untuk hiburan semata-mata. Sebaliknya ada mesej di sebaliknya jika dikaitkan dengan permasalahan politik yang melanda negara kita belakangan ini. Faham ke tak mesej yang nak disampaikan tu? Dah terang-terang boleh tengok kat video tu. Video yang diedit.

Jadi, salahlah bagi mana-mana pihak yang mendakwa sukar untuk memalsukan video seks Dato Sri Anwar Ibrahim itu. Dengan teknologi yang ada sekarang tidak mustahil untuk memalsukan video seks yang berdurasi 22 minit itu. Mungkin sebab itulah, kualiti video seks yang disiarkan itu tidak memuaskan dan sukar untuk mengenalpasti pelaku tersebut.

Memang sangat mahir orang yang edit video Obama ni. Sehingga tak dapat dikesan di mana bermulanya pemalsuan video itu jika pemilik video ini tidak menunjukkan di mana pemalsuan video ini berlaku.


10 Pemimpin Paling Rasuah Di Dunia

10. Joseph Estrada, Filipina (1998- 2001),USD 78 - 80 Million.

9. Arnoldo Aleman, Nicaragua (1997-2002),USD 100 Million.

8. Pavlo Lazarenko, Ukraine (1996-1997),USD 114 - 200 Million.

7. Alberto Fujimori, Peru (1990-2000),USD 600 Million.

6. Jean- Claude Duvalier, Haiti (1971-1986),USD 300 - 800 Million.
5. Slobodan Milosevic, Serbia/Yugoslavia (1989-2000)USD 1 Billion.

4. Sani Abacha, Nigeria (1993-1998),USD 2 - 5 Billion.

3. Mobutu Sese Seko, congo (1965-1997),USD 2 - 5 Billion.

2. Ferdinand E Marcos, Filipina (1972-1986),USD 5 - 10 Billion.

1. Soeharto, Indonesia (1967-1998),USD 15 - 35 Billion.


Agak-agak ada tak pemimpin dari Malaysia yang layak masuk dalam senarai ni? Keh keh keh


6 Asal Usul Tanda Baca

 1. Tanda Tanya ("?")
Pada awalnya, dalam bahasa latin, untuk pertanyaan, orang harus menuliskan kata "Questio" di akhir kalimat untuk menandakan bahwa kalimat tersebut adalah kalimat pertanyaan. Maka untuk menjimat tempat, kata tersebut akhirnya disingkat menjadi qo, yang kemudian dimampatkan lagi menjadi huruf q kecil diatas huruf o, yang akhirnya makin lama makin habis menjadi titik dan garis mirip cacing, sama seperti tanda tanya kita sekarang.


Ada Yang Pelik Dengan Tandatangan Barack Obama

 Tanda Tangan Presiden US Barack Obama
Jadi,apa yang peliknya dengan tanda tangan barack obama ni?.


Saman AXE Kerana Gagal Memikat Perempuan


New Delhi, Seorang lelaki india berusia 26 tahun menyaman perusahaan HUL (Hindustan Unilever Limited), yang memasarkan produk wangian lelaki AXE,dengan tuduhan telah menipu dan menyebabkan ‘penderitaan mental’.

Lelaki tersebut menyebut kegagalannya untuk memikat gadis,meskipun dia telah menggunakan produk AXE selama lebih dari tujuh tahun sampai sekarang. Iklan AXE menunjukkan bahawa produk-produk itu membantu kaum lelaki untuk menarik perhatian wanita.

Vaibhav Bedi,lelaki India tersebut juga menyerahkan semua bukti ke mahkamah dari semua produk yang telah digunakan mahupun yang belum terpakai, seperti deodorant sprays,perfume sticks and roll-ons,anti-perspirants,aftershaves,body washes,shampoos dan hair gels dengan jenama AXE.

Vaibhav Bedi juga meminta agar semua produk itu diperiksa di makmal."Di mana Axe Effect-nya"? Saya sudah menunggu selama lebih dari tujuh tahun.Sejak belajar di kolej sehingga saya bekerja di pejabat,tidak ada seorangpun gadis yang mahu saya ajak berdating bahkan hanya untuk minum teh atau kopi dengan saya.

Meskipun saya yakin mereka boleh mencium bau perfume, deodorant dan aftershaves yang saya pakai.Saya selalu menggunakan produk itu dengan harapan boleh menjadi seperti apa yang terjadi pada iklan di TV.

Vaibhav mendakwa bahawa dia telah menggunakan semua produk AXE mengikut arahan yang ditetapkan sejak dia pertama kali membelinya.Dia berpendapat bahawa jika dia tidak boleh mengalami AXE Effect meskipun telah menggunakan produk sesuai petunjuk,bererti perusahaan telah menipu atau menjual produk palsu."

Saya selalu menyimpannya di tempat sejuk dan kering,dan menjauhkan mereka dari cahaya matahari langsung atau panas.Saya selalu menggunakan penggaris sebelum menyemburkan untuk memastikan bahwa jarak antara nozzle dan ketiak saya adalah sekurang-kurangnya 15 cm.

Saya selalu melakukan sesuai petunjuk pemakaian.Saya bahkan memukul anak saudara saya yang berusia 5 tahun kerana mendekati almari saya,sesuai dengan anjuran yang menyatakan agar menjauhkan AXE dari jangkauan anak-anak.

Vaibhav mendakwa bahawa dia telah mengalami banyak penderitaan mental dan penghinaan di depan awam kerana tidak adanya AXE Effect dan dia ingin agar perusahaan AXE membayar ganti rugi kepada dia untuk semua penderitaan tersebut.

Vaibhav BediLagi Artikel Menarik