{{{{{{{{{ Promosi Hebat! }}}}}}}}}}

Jom Buat Duit Dengan Churp2
Jom Buat Duit Dengan Churp2!
Anda BERRY yang mana?
Contest Siapa Paling Comel
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Hadiah Sempena Hari Bapa Dari Oreo
Rakyat Malaysia Hebat Ber-FB!
Tukar iPad kepada iPhone!
Seksi betul..
Seksi betul..
Hanya Komen di FB Untuk Menang!
Kalau Rasa Hebat Tengok Neh..!
Submit Blog Pon Boleh Menang RM 5000!
Kan best kalau dapat bilik tidur camneh.
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!
Jom tengok iPhone 4 baru neh. Kaler putih siot!

Tuesday, 17 May 2011

Cara Cashout pendapatan dari ChurpChurp

Tuesday, 17 May 2011
Banyak email yang diterima oleh pembaca bertanyakan cara bagaimana untuk cashout pendapatan daripada ChurpChurp. Untuk pengetahuan semua yang telah mendaftar akaun ChurpChurp, anda hanya akan boleh cashout pendapatan selepas duit yang terkumpul sama atau melebihi jumlah RM100Kurang daripada itu, anda tak boleh cashout.

Sebaik sahaja jumlah wang terkumpul dah jejak RM100 atau lebih, akan keluar butang cashout secara automatik. Maka anda boleh cashout pada bila-bila masa untuk menerima pembayaran daripada ChurpChurpDalam masa 30 hari wang anda akan diproses dan cek tunai akan dihantar ke alamat rumah yang didaftarkan semasa mula-mula pendaftaran dibuat dulu. Lihat contoh di bawah.

Hari yang terbaik untuk cashout adalah pada hujung bulan. Kerana jika anda cashout pada 16 April 2011 contohnya, wang itu akan mula diproses pada 30 April 2011. Jadi cek akan diterima pada 31 Mei 2011, lebih kurang macam tu lah.

Cara terbaik untuk cepat dapat earning yang banyak ialah dengan menyebarkan iklan ChurpChurp di facebook. Seperti yang kita tahu facebook merupakan laman sosial yang paling popular masa kini, maka jika anda melakukannya di Facebook dengan cara yang betul (tidak melanggar syarat), duit yang terkumpul akan lebih cepat.ChurpChurp adalah cara buat duit paling mudah dan percuma di internet. Setiap klik iklan anda akan dibayar sebanyak RM0.20 hingga RM0.40. Kalau anda rasa nak suruh orang klik iklan anda dah rasa susah, janganlah fikir nak buat duit cara yang lebih susah dari itu. Kerana buat duit cara lain di internet jauh lebih susah. Bagi yang mula nak berjinak-jinak dengan bisnes internet, disarankan bermula dengan ChurpChurp dulu sebelum yang lain-lain.

Bagi yang belum mendaftar, dan berminat untuk mendapatkan pendapatan sampingan melalui ChurpChurp, bolehlah daftar sekarang, tak perlu bayar sesen pun. Hanya masukkan nama penuh, alamat, dan email serta butir-butir yang diminta, klik sini [ChurpChurp]. Anda boleh baca sendiri semua maklumat di website ChurpChurp.


Contoh Iklan Di ChurpChurp
milosuam


[PANAS!] Remy Ishak Semakin Intim Dengan Tiz Zaqyah

Dengan hangatnya cerita tentang Filem Nur Kasih The Movie yang akan di tayangkan pada 19 mei 2011 cerita tentang hubungan intim Remy Ishak dan Tiz Zaqyah juga semakin hangat diperkatakan. Cerita mengenai hubungan mereka bukan lagi perkara baru, hubungan mereka telah hangat diperkatakan sejak januari lalu apabila Remy Ishak mengaku tidak lagi bersama Ummi Nazira.
Remy Ishak mulai berkawan rapat dengan Tiz Zaqyah sejak januari tahun ini. Tiz Zaqyah sememangnya digandingkan di dalam filem Nur Kasih The Movie membuatkan hubungan mereka lebih intim. Hubungan mereka menjadi tumpuan apabila pasangan umpama pinang dibelah dua ini digandingkan didalam Filem Nur Kasih The Movie jom kita lihat gambar-gambar yang menghangatkan lagi cerita mengenai hubungan mereka walaupun ini merupakan babak didalam Filem Nur Kasih The Movie.


Saintis Buktikan Nabi Musa Belah LautBOULDER, Amerika Syarikat (AS) - Saintis-saintis di AS membuktikan kebenaran kisah Nabi Musa membelah laut seperti yang diceritakan dalam kitab suci al-Quran dan Injil, lapor sebuah akhbar semalam.

Satu kajian oleh sepasukan penyelidik yang diketuai saintis Carl Drews dari Pusat Penyelidikan Atmosfera Nasional di sini, mendapati fenomena itu tidak bercanggah dengan hukum fizik.

Kitab al-Quran menceritakan bahawa Nabi Musa membelah laut dengan menghentakkan tongkatnya ke tanah semasa baginda dan kaum Bani Israel terperangkap di antara pasukan tentera Firaun yang sedang mara dan laut di hadapan mereka.Page Facebook Oh! Media FM Di-hack Lagi

Page Oh! Media FM di Facebook telah dihack sekali lagi oleh sekumpulan hacker yang menggelarkan diri mereka sebagai "h3x4 Crew + ®ileksc®ew". Sebelum ini, page ini juga pernah dihack kalau tak silap tak sampai sebulan yang lalu. Kat bawah neh adalah screenshot yang dapat aku ambil sebentar tadi.


Mengikut hacker-hacker tersebut, antara sebab page ini mudah dihack ialah:-


Lagi Artikel Menarik